Implantologia orală reprezintă, de obicei, soluția ideală pentru înlocuirea dinților lipsă în cazul în care pacientul este un candidat valabil pentru implanturi dentare – lipsa dinților ducând la instabilitatea dinților existenți, la degradarea sănătății osoase și gingivale și chiar la îmbătrânirea prematură. Implantul constituie un tratament minim invaziv, care presupune introducerea rădăcinii artificiale în osul mandibular sau maxilar, fără a afecta dinții din vecinătate. De reținut că este nevoie uneori de adiții sau augmentări de țesut moale sau dur. Intervenția are o durată mică și este nedureroasă, iar vindecarea este una rapidă. Implanturile imită dinții naturali atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea, redând astfel sănătatea zâmbetului.    

Implanturile dentare au o stabilitate superioară și prezintă nenumărate beneficii pe termen lung. În plus, cel mai mare avantaj al implanturilor dentare este că pot fi realizate într-o singură vizită la cabinet, pacientul putând să își reia în cel mai scurt timp posibil activitățile obișnuite.

Olidental Clinic oferă certificate de autenticitate, garantând astfel calitatea superioară a implantului dentar și oferind o garanție de 10 ani.

Inserare de implanturi și adiții de os
Inserare de implanturi și adiții de os

Inserare de implanturi și adiții de os

Implanturile dentare constituie soluția ideală pentru înlocuirea dinților lipsă, dacă pacientul este un candidat valabil. In…

Restaurări protetice pe implanturi
Restaurări protetice pe implanturi

Restaurări protetice pe implanturi

Prin restaurările protetice pe implanturi se redă integritatea arcadelor dentare și reprezintă o soluție ideală în cazul pie…